O nama

Naše preduzeće je nastalo 1992. godine i počelo je sa radom u rashladnoj tehnici pružajući usluge održavanja uređaja u toj oblasti. Početkom 2000. godine, preduzeće je osetilo potrebu da se proširi i otpočne proizvodnju rashladnih uređaja gde je akcenat postavljen na opremanje prehrambenih prodavnica i trgovinskih lanaca sa svom potrebnom opremom.

 

Danas naše preduzeće posluje i u oblasti obrade limova gde je pre svega poslovanje bazirano na usluge izrade komponenti od lima i izrade poluproizvoda za Vašu proizvodnju a ukoliko imate ideju, rado ćemo Vam pomoći prilikom planiranja i realizacije kompletnog projekta, od prototipa do serijske proizvodnje i to sve na jednom mestu.

 

Kvalitet, fleksibilnost i pouzdanost isporuke su karakteristike na koje je naše preduzeće izuzetno ponosno, a sve to u kombinaciji sa iskustvom i bogatim znanjem iz oblasti obrade lima predstavljaju našu najveću snagu. Ove vrednosti ćemo nastojati da negujemo i razvijamo i u budućnosti.

 

Mi se bavimo obradom limova dugi niz godina i zahvaljujući upravo ovom dugogodišnjem iskustvu i tradiciji, ali i našim savremenim mašinama, u mogućnosti smo da se prilagodimo raznim potrebama naših klijenata i izađemo u susret čak i onim najzahtevnijim.

 

Oblast u kojima pruzamo usluge su:

 

  • Metalopreradjivacka industrija
  • Prehrambena industrija
  • Procesna industrija
  • Automobilska industrija
  • Hemijska industrija
  • Farmaceutska industrija

 

Tehnike prerade limova promenjene su tokom godina, danas je veliki deo posla automatizovan. Mi konstantno ulažemo u naše mašine kako bismo obezbedili brzu i efikasnu isporuku.

 

Frigoterm postavlja visoke standarde po pitanju kvaliteta svojih usluga. Želimo da izađemo u susret svim zahtevima naših klijenata. Izdvajamo se po kvalitetu, fleksibilnosti i pouzdanosti. Trenutno smo u fazi uvođenja sertifikata ISO Standarda.